Livrare si plata

Metode de livrare

1) Curierat rapid

Va punem la dispozitie serviciul de livrare prin curierat rapid, avand contract de colaborare cu compania DPD si Urgent Cargus.

Produsele ajung la cumparator in 1-2 zile lucratoare (de la expedierea lor de catre echipa Berta, neluand in considerare ziua expedierii).

Timpul de livrare este asigurat de catre firma de curierat, Berta VS Consult SRL neavand nicio putere asupra timpului de livrare. Odata predat coletul curierului, intreaga responsabilitate a coletului (produsului) revine asupra firmei de curierat (starea coletului/produsului, timpul de livrare, etc.).

2) Ridicare personala

In curand!


Metode de plata

1) Online cu card bancar

Magazinul online www.berta-bags.ro foloseste serviciile Netopia Payments (pentru tranzactiile efectuate cu cardul online).

Se pot efectua plati cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina, avand sistemul 3D Secure activat pentru toate platile online.

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online oferind confidentialitate, siguranta si simplitate la achizitia produselor si serviciilor prin mediul online. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii si al procesatorului, magazinul www.berta-bags.ro, nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii cu referinta la cardul dvs.

Tranzactiile se vor efectua in LEI, indiferent de cardul folosit, in baza conditiilor agreate cu Banca emitenta a cardului tau.

2) Transfer bancar

Cumparatorul poate opta pentru plata prin transfer bancar dupa adaugarea produsului dorit in cos si urmarea pasilor de pe site.

Dupa finalizarea comenzii, cumparatorul va primi datele pentru transferul bancar atat pe pagina noastra (imediat dupa finalizare) cat si pe e-mail.

Se va trece numarul de comanda la mentiuni in transferul bancar. Daca se doreste, se poate emite si o factura proforma pentru achitarea comenzii.

Comenzile vor fi expediate in momentul in care banca ne confirma primirea banilor in contul bancar.

3) Ramburs

Cumparatorul poate achita produsele in momentul livrarii, atat numerar cat si card (in functie de curier).

Comanda va fi expediata dupa confirmare, urmand ca in ziua livrarii sa achitati produsul comandat direct curierului dumneavoastra.

Autentificare

Meniu

Cosul tau

Nu sunt produse in cosul tau